Online lezingen en ALV – LET OP: alleen online

Wij vinden het uiterst vervelend, maar het symposium in het Flevoziekenhuis moeten wij annuleren i.v.m. het Corona virus en alle beperkende maatregelen. Wij hebben niet de verwachting dat 3 juni 2020 alle beperkingen zijn opgeheven in Nederland. Uiteraard doen wij ons best om een vervangende scholing voor jullie te verzorgen in de vorm van een online variant. Wij zijn nog bezig met deze plannen en zullen dit verder uitwerken.

Indien je gebruik wil maken van deze online scholing, kun je de keus maken om tegen een gereduceerd tarief deze te volgen. Via e-mail en website houden we jullie op de hoogte over een alternatief aanbod.


Voor onze leden en mogelijk toekomstig leden hebben wij een leerzame scholing samengesteld!

Datum
woensdag 3 juni 2020

Locatie
Flevoziekenhuis Almere auditorium tweede etage

Tijd
17:30 – 21:15 uur

Kosten
Gratis voor leden VSBB. Aanmelden is verplicht, aanmelden geeft aanwezigheidsplicht. als u niet aanwezig bent wordt er € 50,– in rekening gebracht. Niet-leden betalen € 50,–

Accreditatie
KCKZ 2,5 punt.
Cat.A. Verdieping BV :1.5
Cat.A. Pathologie kraambed: 0,5
Cat.B. Communicatie :0.5

IBLCE

2 L

0.5 R

VSBB 2.5 K

TijdOnderwerpSpreker
17:30 – 18:00Inloop en overhandiging maaltijd box.
18:00 – 19:00Stressregulatie bij baby, overprikkelde baby’s, huilen, houdingen bij voeden aan de borst en fles, reflexen en troostenBregje van der Schaaf
Eli Kuijper
kinderfysiotherapeuten
20:00 – 20:15Korte thee/koffie pauze
19:00 – 20:00Eetstoornissen en begeleiding van borstvoedingAshle Hoek
Ervaringsdeskundige en trainer
20:15 – 21:15ALV VSBB

Maaltijd
Voor alle aanwezigen hebben wij een maaltijd box gereserveerd! en u ontvangt koffie/thee/water. Tijdens de eerste lezing kunt u daar rustig van genieten!

We starten met een lezing van twee kinderfysiotherapeuten: Bregje van der Schaaf en Eli Kuijper.
De onderwerpen zijn: Stressregulatie bij de baby, overprikkelde baby’s, huilen, houdingen bij voedingen aan de borst en aan de fles, reflexen en troosten.

Na bovenstaande lezing zal ervaringsdeskundige en trainer: Ashley Hoek een lezing geven over eetstoornissen en wat je als hulpverlener moet weten als je iemand met een eetstoornis gaat begeleiden bij het geven van borstvoeding.

Extra informatie
Na deze twee lezingen van elk 60 minuten starten we met de Algemene Ledenvergadering van de VSBB. Alle leden zijn van harte uitgenodigd om aan deze vergadering deel te nemen!

Deze avond willen we voor onze leden van de VSBB gratis aanbieden! Dat is wel met een aanmeldt verplichting. Dat betekent dat u deze avond aanwezig bent. Als u niet komt, dan zijn wij genoodzaakt om een tarief van 50,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

Bent u geen lid van de VSBB, maar wilt u toch graag komen? Dan bent u van harte welkom!
Het tarief voor deze scholing bedraagt voor u 50,-. Indien u na afloop van de avond graag lid wil worden van de VSBB, kunt u zich op deze avond inschrijven. U ontvangt dan uw inschrijfgeld voor deze scholing retour.

Accreditatie
De scholing wordt geaccrediteerd bij het KCKZ en IBCLC.

Meld u snel aan via info@vsbb.nl! Dan bent u verzekerd van een plekje op deze avond! Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u een ontvangstbevestiging met alle benodigde informatie voor deze avond!